Капитанът на Ботев (Пловдив) Ивелин Попов говори пред Дарик радио за

...
Капитанът на Ботев (Пловдив) Ивелин Попов говори пред Дарик радио за
Коментари Харесай

Попето: Сам ще си платя глобата, няма да мълча

Капитанът на Ботев (Пловдив) Ивелин Попов приказва пред Дарик радио за наказването, което поучи от Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз.
 Попето се изгаври с ДК към БФС - сподели какъв брой стотинки е събрал за санкцията
Попето се изгаври с ДК към БФС - сподели какъв брой стотинки е събрал за санкцията

Вижте какво написа Попето в обществените мрежи

Той разгласи, че самичък ще заплати санкцията си и прикани почитателите, които са събирали пари, да ги дарят за хора в потребност или за хореография.

" Това, което съм написал в обществените медии, заставам зад него. Никога в живота не бих се отметнал на идващия ден. Това, което съм написал, е по този начин и си претърпявам санкцията.

С това, което вършат, не можеш да обжалваш, не че съм имал желанието. Много хора се свързаха с мен да ми оказват помощ. Ще си платя санкцията, няма проблем. Не са прецизирали в каква медия ", каза Попов.

" Доколкото разбрах, почитателите на Ботев са събрали пари. От траншовете за телевизионните права се взимат тези пари. Глобата персонално аз ще я платя, ще извадя от джоба си. Благодаря за поддръжката на почитателите за парите, която са събрали, ще ги помоля да дарят парите на хора в потребност или за хореография. Няма процедура да им платя на стотинки, в случай че има такава процедура, ще им пратя кола ", продължи той.

" Това, което споделих на съдията, може да го удостовери: " Иво, за какво го правиш? Нека ни поведат с 10:0, само че ни остави да играем ". Ние постановяваме млади футболисти, имаше 6 индивида на нежна възраст. ЦСКА има аудитория, прекрасен терен, не подценявам успеха им, не сме отишли да се затворим, надигравахме се, искахме да играем атрактивен футбол. Тази санкция е ясно, че е надали не, с цел да ми затворят устата, само че това е моето мнение. Когато минали полусезон играхме във Варна с Черно море, загубихме с 0:1, играхме безобразно, някой излезе ли да каже нещо за съдията? Когато загубихме в Бистрица от ФК ЦСКА 1948, когато загубихме от ЦСКА на " Колежа ", някой нещо сподели ли? ", добави Попето.

" Откакто Ботев потегли нагоре, започнаха да ни режат крилата. Казах на спортния шеф, че в случай че ни режат и продължим да мълчим, ще кажат, че 25-30 футболисти, треньори не стават и да си вървят. "

" На Гонзо мога да му пожелая триумф. Нищо неприятно не виждам да излиза шефът на съдиите и да изяснява противоречивите обстановки на публиката, на обществеността. Един път го трактуват по един метод, различен път - по различен. Искрено се надявам Георги Иванов да успее, тъй като се въртим в обаян кръг и за никого не е добре ", показа Ивелин Попов.

" Всеки треньор излиза и дава изявление, а когато е изгубил, не желае да го прави. Ние не можем да питаме ли? Когато играх в Турция, бяхме посетители на Галатасарай, преди 13 години още по малкия екран излиза линията на ВАР, в този момент чакаме по 15 минути да начертаят с транспортир. Доста пъти като желаеме нещо от БФС, споделят УЕФА не дава, постоянно има пояснение. Всичко е по този метод и нищо положително не се случва. "

" Вместо да имат толкоз доста комисии за всичко, само че не и за смислените неща, могат да създадат комисии, които са по-близки до клубовете и хората, по този метод не разрешават разговора. Без почитателите и публицистите какво ще е? Когато не ни е комфортно, да не отговаряме? ", съобщи Ивелин Попов.

" Мачовете с ЦСКА за Купата са надалеч във времето, имаме много мачове и се надявам да върнем играта и резултатите от мачовете преди Нова година. Онзи ден беше приучване в борба. Младите се показаха добре, въпреки някои да не държат на напрежение. Това е пътят, само че дано не ни въздействат другите фактори, дано да зареждаме националните тимове с положителни футболисти ", сподели Попов.

" Никога не съм нагрубил арбитър в даден мач. Има футболисти от по-долните места в класирането, които си разрешават по-груби реплики към съдията, само че не се разказва. Имат боязън. Ако псуваш като каруцар, не те санкционират.

Не виждам какво е уронването на престижа, че съм споделил клоун, едно време на детските рождени дни нямаше аниматори, а палячовци се викаха ", приключи Ивелин Попов.
 Попето изригна: Палячовци, не се подигравайте с Ботев!
Попето изригна: Палячовци, не се подигравайте с Ботев!

Ето за какво е неудовлетворен
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР